maatkasten mechelen

kasten op maat en inbouwkasten

maatkast wit en eik

Idee, realisatie en plaatsing

Op zoek naar de perfecte opbergruimte? Laat ons maatkasten maken die aan al jouw wensen voldoen! We zetten jouw idee om in ons eigen atelier te Mechelen en plaatsen deze op de afgesproken plaats. Met onze maatkasten in Mechelen kan je elke hoek van je huis benutten voor maximale opbergruimte. Bespaar kostbare ruimte met onze op maat gemaakte kasten die perfect passen in jouw interieur.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE
dressing op maat

Dressing Mechelen

Als je op zoek bent naar een dressing voor Mechelen op maat gemaakt, dan ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk kasten die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoen. Wij gebruiken een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen om ervoor te zorgen dat de kast perfect past bij jouw interieur. Maak van je slaapkamer een oase van rust met onze op maat gemaakte kledingkasten.

 

VRAAG OFFERTE
kast voor berging

Opbergkast Mechelen

Optimaliseer in Mechelen je werkruimte, berging of kinderkamer met onze op maat gemaakte kasten. Wij maken jouw┬á unieke opbergkast die volledig is afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften. Of je nu een bepaalde grootte, vorm of kleur nodig heeft, wij kunnen het voor je maken. Met onze op maat gemaakte kasten kan jij je beschikbare ruimte effici├źnter gebruiken en al jouw spullen netjes en georganiseerd houden.

VRAAG NU OFFERTE
tv maatmeubel

Tv-meubel op maat

Elke woning is anders en uniek. Voeg een vleugje luxe toe aan uw interieur met onze op maat gemaakte kasten in Mechelen. Een eigen tv-meubel op maat kan daar een belangrijke rol in spelen. Want jij kan je eigen afmetingen, materialen en afwerkingen kiezen. Wij zorgen voor de uitvoering zodat jij een meubel krijgt dat volledig aan jouw behoeften voldoet. Perfect passend in je ruimte en volledig in jouw stijl.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Geef ons een seintje of vraag een vrijblijvende afspraak

contacteer ons en je hoort snel iets van ons

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG
wandafscheiding hout

Schrijnwerk oplossingen

Ontdek onze schrijnwerkoplossingen

Keukens Interieurafwerking Buitenschrijnwerk