binnendeuren

deuren laten plaatsen

Binnendeuren

Zijn jouw deuren aan vervanging toe of heb je nieuwe deuren nodig? Wij helpen je graag verder met:

  • Massieve binnendeuren
  • Schilderdeuren tubespaan
  • Glazen deuren
  • Blokdeuren (onzichtbaar kassement)
  • Stalen deuren & Steellook deuren
  • Barndoor schuifdeuren
VRIJBLIJVENDE AANVRAAG
glazen binnendeur

Plaatsing van binnendeuren

Bij het plaatsen van binnendeuren komt veel kijken. Het is belangrijk om de juiste deur te kiezen die past bij jouw interieur en smaak. Op onze website vind je slechts een overzicht van het aanbod binnendeuren want ons assortiment varieert van houten deuren tot glazen deuren en schuifdeuren. We bespreken de verschillende materialen, stijlen en afwerkingen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die perfect aansluit bij jouw wensen.

Binnendeuren nodig?

Doe nu je vrijblijvende aanvraag want je hoort snel van ons.

Vrijblijvende aanvraag
binnendeur zonder lijst

Houten deuren

De meeste mensen kiezen voor binnendeuren n hout. Er zijn veel verschillende kwaliteiten van houten deuren. De meest goedkope deuren hebben vanbinnen een kartonnen honingraat structuur. Daarnaast zijn er de tubespaandeuren die vrijwel hetzelfde uitzicht hebben maar wel al een stuk steviger zijn. Natuurlijk zijn er ook houten deuren in massieve eik of deuren met een gelakt en strak design.

stalen binnendeur

Stalen deuren

Een andere veel gekozen optie is een stalen deur met glas. Het voordeel van een stalen deur is dat je meer licht in je woning haalt. Daarom kan dit vaak een goede optie zijn. Daarnaast zijn deze deuren ook zeer stijlvol.

We merken dat de glazen deuren met een zwarte metalen frame de laatste jaren meer aan populariteit winnen. Je kan ook kiezen voor deuren die volledig uit glas zijn (glazen plaat) of voor glazen deuren in een houten of metalen frame.

VRAAG HIER OFFERTE
binnendeuren steellook

Steellook deuren

Steellook deuren zijn deuren in hout die hard lijken op stalen deuren glas. Het voordeel is dat ze op de stalken deuren lijken maar wel een stuk gunstiger zijn in prijs. Het grote prijsverschil is er niet zomaar. Het hout is een goedkoper materiaal dan het metaal en de duurzaamheid van een Steellook deur is niet dezelfde als deze van een echte stalen deur.

VRAAG HIER OFFERTE